Selecteer een pagina

ARTI 70

Wij zijn Arti 70. We ontwerpen en maken beursstands in onze eigen werkplaats in Meerkerk met passie voor beurzen en evenementen.
l

Alles op maat gemaakt

Actieve sponsor

N

Eigen designs

Beursstand ontwerpen

Wilt u een beursstand ontwerpen? Arti 70 is u graag van dienst. Al sinds 1970 bieden wij onze klanten een ruim aanbod aan standaard beursstands, maar ook voor een op maat gemaakte beursstand bent u bij ons aan het juiste adres. We ontwerpen, produceren en leveren de beursstand precies zoals u het voor ogen heeft. Interesse in het laten ontwerpen van een beursstand? Maak vandaag nog een afspraak.

Een beursstand ontwerpen, produceren en leveren

Wilt u uw eigen beursstand ontwerpen? Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nodigen wij u uit voor een persoonlijke afspraak. We horen graag wat uw verwachtingen en wensen zijn, zodat we een passende offerte kunnen bieden. Heeft u nog geen idee en wilt u zich graag laten adviseren? Ook dan zijn we graag uw partner! Hebben we een duidelijk beeld gekregen van uw verwachtingen? Dan gaat ons team aan de slag met een 3D-ontwerp. Voldoet het ontwerp helemaal aan uw wensen, dan ontvangt u van ons een heldere offerte. Ons team kan niet wachten om uw beursstand op maat te ontwerpen, produceren en te leveren!

Een beursstand voor elk budget

Of u nu een laag budget in gedachten heeft of meer uit wilt geven, wij bieden u altijd een passende oplossing! Benieuwd wat wij allemaal leveren? Neem dan eens online een kijkje. Voor vragen over het ontwerpen van een beursstand op maat kunt u altijd bellen naar +31 (0) 183 35 10 22.

Er is altijd een service die bij u past

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht