Selecteer een pagina

ARTI 70

Wij zijn Arti 70. We ontwerpen en maken beursstands in onze eigen werkplaats in Meerkerk met passie voor beurzen en evenementen.
l

Alles op maat gemaakt

Actieve sponsor

N

Eigen designs

Beursstand op maat

Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen van een beursstand op maat? Wij zijn benieuwd naar uw wensen en vertalen deze graag naar een prachtig eindresultaat. Uw stand moet echt als uw eigen stand voelen. Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op ons kantoor in Meerkerk.

In 7 stappen een beursstand op maat ontwerpen

De eerste stap is uw aanvraag. Dit kunt u eenvoudig per mail of telefoon doen. Ook wanneer u enkel een paar vragen heeft over de mogelijkheden, staan wij u graag te woord. Wilt u een beursstand op maat ontwerpen? Dan doorloopt u de volgende 6 stappen:

 • Briefing
  Wij zijn benieuwd naar uw verwachtingen en ideeën. Heeft u nog geen idee? Ons team denkt graag met u mee. We gaan samen om tafel zitten, sparren met elkaar en komen tot een mooi idee.
 • Design
  Hebben we een duidelijk beeld gekregen van uw wensen en verwachtingen? Dan visualiseren wij deze in een 3D-ontwerp zodat u ook een duidelijk beeld krijgt.
 • Offerte
  Is het 3D-ontwerp precies zoals u het in gedachten heeft? Mooi! Dan stellen we een heldere offerte voor u op.
 • Presentatie
  Nu het kostenplaatje en het idee goed in kaart is gebracht, kunnen wij u een voorstel doen. Dit kan via de telefoon, maar natuurlijk ook persoonlijk.
 • Productie
  Ons creatieve team gaat met veel enthousiasme en passie voor u aan de slag.
 • De overhandiging
  Uw beursstand is nu helemaal op maat gemaakt. We zien elkaar bij uw persoonlijke beursstand en bewonderen het resultaat.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast een beursstand op maat, kunt u ook gebruikmaken van de standaardoplossingen van Arti 70. Soms kunt u uw product of dienst uitstekend presenteren via een beursstand zonder toegevoegde extra’s. Een ideale optie wanneer u een beperkt budget heeft. Iedereen bieden wij een beursstand op maat aan. Interesse? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Voor vragen kunt u ons bereiken via +31 (0) 183 35 10 22.

Er is altijd een service die bij u past

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

 • Velden met een * zijn verplicht