Selecteer een pagina

ARTI 70

Wij zijn Arti 70. We ontwerpen en maken beursstands in onze eigen werkplaats in Meerkerk met passie voor beurzen en evenementen.
l

Alles op maat gemaakt

Actieve sponsor

N

Eigen designs

Kosten beursstand

Mogen de kosten voor het ontwerpen van een beursstand niet te hoog oplopen of beschikt u over onbeperkt budget? In alle gevallen bent u van harte welkom bij Arti 70. Sinds 1970 voorzien wij onze klanten van prachtige ontwerpen. Bent u binnenkort de eigenaar van uw eigen beursstand? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Wat zijn de kosten voor het ontwerpen van een beursstand?

Op deze vraag is uiteraard geen eenduidig antwoord te geven. De uiteindelijke kosten van uw beursstand hangen af van uw wensen. Bent u geïnteresseerd in een van onze standaardoplossingen of wilt u een beursstand op maat laten maken? Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Meerkerk. Ons team vertaalt uw wensen graag naar een prachtig ontwerp dat geheel aan uw wensen voldoet. U ontvangt van ons een heldere offerte zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft u nog geen idee hoe uw beursstand eruit moet zien? Geen probleem! We denken graag met u mee.

Laat uw beursstand ontwerpen

De beursstand die wij ontwerpen voldoet altijd aan uw wensen. Hoe wij dit kunnen garanderen? Wanneer wij een duidelijk beeld van uw wensen hebben, maken we eerst een 3D-ontwerp zodat we zeker weten dat we op een lijn zitten. Gaat u akkoord met de kosten voor de beursstand? Voordat we echt met de productie starten, presenteren we u het voorstel persoonlijk of telefonisch. Klinkt goed toch? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 183 35 10 22.

Er is altijd een service die bij u past

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht