Selecteer een pagina

ARTI 70

Wij zijn Arti 70. We ontwerpen en maken beursstands in onze eigen werkplaats in Meerkerk met passie voor beurzen en evenementen.
l

Alles op maat gemaakt

Actieve sponsor

N

Eigen designs

Staat u binnenkort met uw stand op een beurs? Dan wilt u natuurlijk wel dat uw stand opvalt en helemaal bij de huisstijl van uw bedrijf past. Daarom kiest u voor de heldere dienstverlening van Arti 70. Wij maken uw stand voor de aankomende beurs helemaal voor u op maat! Aan de hand van uw wensen ontwerpen wij een uniek ontwerp.

Val op met uw stand op iedere beurs

Hoe moet uw stand eruit komen te zien? Misschien wilt u de focus leggen op het product wat u aanbiedt en niet op de vormgeving van de beurs. Bekijk dan een van onze standaardoplossingen. Wilt u wel dat uw stand opvalt tussen alle aanbieders? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij zien u graag binnenkort op ons kantoor in Meerkerk. Hier bespreken we uw wensen en brengen uw verwachtingen in kaart. Heeft u nog geen idee? Geen probleem! Ons creatieve brein biedt u tal van ideeën. U ontvangt van ons een 3D-ontwerp zodat we zeker weten dat we op een lijn zitten. Voldoet het ontwerp helemaal aan uw wensen? Dan stellen we een heldere offerte voor u op en kan de productie beginnen!

Maak een afspraak

Wilt u uw stand voor op een beurs door ons laten ontwerpen? Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0) 183 35 10 22. Wij zien u graag binnenkort op de Energieweg 10 in Meerkerk!

Er is altijd een service die bij u past

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht