Selecteer een pagina

ARTI 70

Wij zijn Arti 70. We ontwerpen en maken beursstands in onze eigen werkplaats in Meerkerk met passie voor beurzen en evenementen.
l

Alles op maat gemaakt

Actieve sponsor

N

Eigen designs

De standbouwers van Arti 70 gaan uw stand pas bouwen als alle wensen en verwachtingen duidelijk in kaart zijn gebracht. Dit doen we middels een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Meerkerk. We maken kennis met elkaar, luisteren naar uw wensen en sparren met elkaar zodat we tot een compleet idee komen.

Wat voor stand wilt u laten bouwen door onze standbouwers?

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u uw producten of diensten op een professionele wijze aanbieden? Laat dan een stand bouwen zodat uw potentiële klanten een duidelijk en professioneel beeld krijgen van uw producten. Kiest u voor een van onze standaardoplossingen of wilt u een stand op maat laten bouwen? Voor ieder budget bieden wij een passende oplossing!

Wist u dat …

…wij ook complete interieurs ontwerpen? Bent u eigenaar van een restaurant, kantoor of winkel? Wij maken uw interieur geheel op maat. Zo loopt u elke dag met trots uw pand binnen.

Standbouwers met een maatschappelijk verantwoorde visie

Wist u dat wij enkel FSC-gecertificeerd hout gebruiken om uw stand te bouwen? Daarnaast blijven we op zoek gaan naar betere opties om materialen te recyclen en motiveren we ons personeel om gebruik te maken van elektrische auto’s die ze voor de deur kunnen opladen.

Ja, ik wil een stand laten bouwen!

Zodra u contact met ons heeft opgenomen, via telefoon of mail, plannen we een persoonlijke afspraak in zodat we elkaar beter leren kennen. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en onze standbouwers kunnen niet wachten om aan de slag te gaan! Vragen aan onze standbouwers? Stel ze gerust door te bellen naar +31 (0) 183 35 10 22.

Er is altijd een service die bij u past

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht